164_m-100739681-digital_highres-1369_025460-4367382

Hej och varmt välkommen 2017!

Tack för året som har gått. Det har varit ett riktigt roligt år, men också ett väldigt sorgligt år. Jag har kämpat mycket och lärt mig att allting förändras hela tiden, tankar, känslor, mänskor, blommor. Jag har lärt mig att allt har två sidor, njutning och smärta, socker och salt, glädje och sorg, värme och kyla, vinna och förlora, liv och död. Det är balansen i universum. I år ska jag “ta lärdom” och fortsätta att yoga och sporta mycket – leva min passion. Men med mer balans. Jag vill “hinna finnas” här för familj, vänner och alla goa yogisar. En grundtanke i yogafilosofin är att allt är förbundet med vartannat. Det här är en jättestor sak, som jag har svårt att sätta ord på. Det innebär lite förenklat att vi inte bara har ansvar för vår egen lycka, utan för alla andra, naturen och jorden. Det fungerar inte att diskriminera och utesluta svaga, sjuka, andra grupper och kulturer eftersom allting påverkas av vartannat. Jag ska utveckla detta mer snart och givetvis också skriva en färggrann årskrönika om alla sportiga framgångar och motgångar, men först: Låt oss fira in det nya året. Kom igen! Kämpa folket!

As One!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.