Her thought is quiet, quiet are her word and deed, when she has obtained freedom by true knowledge, she has thus become a quiet human.

  • Vinter pågår för fullt. Himlen är blek. Havet och horisonten flyter ihop i samma gråa nyans. Naturen är stilla och vilar. Man skulle kunna säga att det är rätt dött faktiskt. Hoppingivande är att småfåglarna kanske drillar liiite mer i soluppgången nu i februari och att mörkret inte är lika massivt.

  • Jag försöker tajma in  morgonmeditation så att den är klar när solen går upp, vilket är runt sju nu. Jag har mediterat mer eller mindre sedan 20-årsåldern. Just nu mer. Vi fick en nytändning i Thailand. Janne är också peppad vilket är dubbelt så kul. Jag använder en app som man kan ställa in tiden med. Den säger pling pling pling. När vi är klara säger den plong plong plong. Och man får ett fint citat med sig hem för dagen. Jag ha aldrig använt en app tidigare men det är inte helt fel faktiskt för man slipper att snegla otåligt på klockan. Jag är jätteinspirerad att göra en egen “yogaapp” som ett verktyg för yogalärare och yogautövare. Bra att man kan hitta snabba övningar, pass, meditationer och recept för hälsa och välbefinnande. Och gärna med inbyggda mantran och ljudeffekter :-)

  • Första antagningen är nu klar till yogalärarutbildningen som startar den 23 september i Malmö. Besked till aspiranter i Skellefteå kommer i slutet av februari. Varmt välkommen med din intresseanmälan här! Vi skickar dig schema och all info direkt.

Kramar kraft och värme!

Jona

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.