Klara tankar

Att andas genom höger näsborre ger energi. Det verkar värmande och stimulerande. När vi behöver skärpa vårt sinne inför ett analytiskt problem kan andning genom höger näsborre hjälpa oss att ”tänka klart”. Kroppen är avslappnad, men sinnet är vaket och aktivt. Detta beror på att andning genom höger näsborre påverkar vänster hjärnhalva, som anses vara kopplad till logiskt tänkande, matematik och språk. Sympatiska nervsystemet aktiveras.

Prova och se om det funkar för dig!

genom höger

  1. Wow vad intressant! Jag har aldrig lagt in andning som en stor del av min yoga men jag börjar inse mer och mer att jag verkligen borde göra det..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.