Jag håller på med yoga på beachen – tretton somrar i rad nu – och jag kommer aldrig att sluta. Jag tycker nämligen mycket om morgonstunden i gläntan och kan inte tänka mig en bättre sysselsättning än yoga, med sand mellan tårna. Det känns som yogasemester med inslag av lite andra roliga aktiviteter :-) Vi är nämligen några som simmar i Falsterbokanalen innan yogapasset. Vi blir fler för varje år som går. Om det råkar vara en något kyligare morgon, springer och simmar vi om vart annat. Upp&ner, varvar livräddningsbojar, hoppar upp på bryggan, gör armhävningar – allt för att hålla pulsen och värmen på topp. Vill poängtera att det inte är en hurtighetstävling som pågår här på stranden, även fast vi är några som springer efteråt också. Vi håller mystempo och alla är välkomna – det är bara att haka på. Roligt att alltid har någon att leka med, simma med, yoga med, springa med, dela upplevelsen med. I dag sprang jag med Eva, yogagäst från huvudstaden sedan många år. Hon visade sig ha riktigt bra klipp i benen. Ja, jag älskar kanske juli allra allra mest! Njuter av varje liten stund av ljus, vind, regn ….. och insektsbett . Jag fick en kyss av en geting i går, mitt i ljumsken, mitt under cykelturen, psssttt, det sved till, och innan jag hann säga aj, var getingen spårlöst försvunnen. Mitt stora sommarprojekt är för övrigt grönsakslandet och salladsladen har svämmat över för länge sedan. Bladen börjar bli lite beska kanske, men jag har kunnat skörda länge, så det är okej, ska finslipa på att så lite i omgågar under nästa säsong. Nu är det broccolin som blommar, det gröna blir gult innan jag hinner äta. Väntar med spänning på blomkålen och ärtorna. Finns även grejer som tittar fram, som jag glömt att jag planterat där :-) Det är i juli man ska vila upp sig, men också bygga upp sig. Det finns ingen tid att förlora, det är nu vi ska passa på att cykla överall, rensa tankarna, meditera – ha roligt. Ja, fram för allt handlar det om att ha roligt. I gläntan kör vi energigivande roliga övningar. Denna veckan bygger vi ben – stommen att stå på inför höststormarna.

Kramar

Jona

IMG_2212 IMG_2229 IMG_2339 IMG_2367 IMG_2393 IMG_2500 IMG_2501 IMG_2520 IMG_2524 2 IMG_2525

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.