#yoga 40 dagar

#yogachallenge

#yogaeveryday

Marie kände sig peppad på ett roligt pass att göra i 40 dagar och då tänkte jag direkt att vi kan göra det tillsammans. Marie, jag och alla andra som vill! The more the merrier. Nu har jag sålt idén på bred front och många har nappat. Vi antar utmaningen! På måndag rullar vi ut yogamattorna i Skåne med omnejd. Vårens yogautmaning är att öva 40 dagar i sträck. Vi gör kundaliniyogans mest populära pass – yoga för energi och cirkulation, som består av elva riktigt sköna yogaövningar. Vi gör passet när det passar oss. Morgon eller kväll. Ute eller inne. Det är roligt och inspirerande att veta att vi är så många, som gör samma sak samtidigt, fast på lite olika platser.

03_Ong Namo Gur Dev Namo

Om du vill lära dig passet av mig, så är du mycket varmt välkommen till lilla salen, Formtoppen på måndag kl. 20:15. Annars kan du ladda ner det här!

Nu är det dags !

Det skall vara lätt att göra rätt !

Jona

 1. Hej
  Vilken härlig idé!
  Är det drop in och alla välkomna på genomgång idag eller imorgon? Oavsett nivå på förkunskaperoch fysik? Tittade på formtoppens bokning och där fanns inte passen med som bokningsbara…
  /Karin

 2. hej,
  Så roligt, jag är gärna med! Följer det med en meditation? Jag är på väg till 120 dagar med indra Nittri Meditation med Siri Mantra och har 22 dagar kvar så meditationen hoppar jag på senare isåfall :)
  Kramar Anita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.