. i am the sun . i am free . i just get up and shine . every . single . day .

© Max Lawless | www.maxlawless.com | www.facebook.com/maxlawlessphotography

Känslan när allt fungerar är mycket nära lycka. Jag sprang 2 timmar i går och fick klartecken. Tack kroppen. Nu är jag anmäld. Dags för yogajona att tävla igen – i den stora vida världen. I slutet av november reser jag med Janne till Cozumel för att fira och träffa vänner. Jag ”passar samtidigt på” att köra en IRONMAN den 29 november.

© Max Lawless | www.maxlawless.com | www.facebook.com/maxlawlessphotography

Det är över ett år sedan jag simmade 3900 meter, cyklade 180km och sprang ett marathon. Det var på Mallorca förra september. Jag har hunnit både vila, träna och längta massor sedan dess och jag ser jättemycket fram emot tävlingen, speciellt också för att jag ska få hänga med duon Frank & Kaisa – hon och jag gör båda vår elfte ironman där.

© Max Lawless | www.maxlawless.com | www.facebook.com/maxlawlessphotography

Mitt mentala fokus är inställt på prestation just nu. Jag är inte så förhandligsbar när det gäller var, när och och hur hårt det ska tränas. Nu håller jag mitt eget tävlingstempo, mediterar och visualiserar.

© Max Lawless | www.maxlawless.com | www.facebook.com/maxlawlessphotography

Varje träningspass är en nyckel som ska passa perfekt på väg mot Cozumel. Jag arbetar med positiva affirmationer och krishanteringsplaner. Jobbar också med värmetillvänjning. Istället för att cykla ute har jag monterat upp min cykel på en ”trainer” inomhus och tanken är att jag ska ställa in värmefläkten på bastuvärme mitt framför ansiktet.

© Max Lawless | www.maxlawless.com | www.facebook.com/maxlawlessphotography

Två veckor på Ibiza var såklart jättebra i det här sammanhanget! Såååå…. nu tar vi denna dagen till detta. Simma. Cykla. Springa. Yoga. Meditera. Äta bra. Sova bra. Jobba på.

© Max Lawless | www.maxlawless.com | www.facebook.com/maxlawlessphotography

I am the sun
I am free
I just get up and shine
Every single day

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.